CERN 774

Com en el tennis, de vegades, en la vida, es disposa d’un segon servei.

La versió que finalment es construirà part d’entendre l’edifici com una sèrie de volums superposats que s’obren en singular interpretació del anagrama del CERN. Una part de la PB conté les funcions de pública concurrència de l’edifici (auditori, cafeteria, restaurant privat a l’altell) mentre la resta de laboratoris estan en l’altra ala que conforma la PB. Entre mig, es genera un espai obert, amb un porxo d’accés que ha de servir de terrassa comú. 

L’edifici queda cosit per dues plantes superiors que treuen el cap en voladís, les unes sobre les altres. Acabat en formigó alleugerit (GRC) i lamel•les de alucobond, aquest edifici estarà destinat al control informàtic dels acceleradors de partícules del CERN i tindrà la categoria d’edifici verd (Green Building).

Localització: Prévessin-Moëns, França
Arq. Coautor: Francesco Soppelsa
Arq. Col:

Guillermo Díaz

Carlos Maurette

Enzo Vignolo

Any: 2011
Superfície: 4.000
Promotor: CERN

Octavio Mestre Arquitectos
Direcció

Passeig de Sant Joan 84, Pral. 1ª

08009. Barcelona, Espanya

Contacte

(+34) 934 577 338

(+34) 629 466 984

Copyright © 2021 Octavio Mestre Arquitectes Associats. Tots els drets reservats.