Habitatge a Cubelles

Casa finalista el Premi FAD 1996.

La casa en forma de “L”, s’assenta sobre un terreny pla, rectangular amb vistes llunyanes al mar. Dividida en dues ales articulades per un vestíbul, a mode de pas transparent entre la zona d’accés i el jardí de la parcel·la posterior. El dormitori dels pares queda sobre la sala, a mode de talaia sobre el paisatge, mentre que la resta (el del fill i convidats varis), formen una ala perpendicular a la anterior que es situa sobre el soterrani, destinat a garatge, traster, instal•lacions i bodega. La planta primera munta sobre el mur de la planta baixa, com auto referència al anterior projecte de Sant Feliu. La situació de la piscina, lligada a la arquitectura de la casa, ho vàrem aprendre de Coderch, i la seva forma rendeix tribut a la de la casa Boenders d’Elías Torres i Jose Antonio. La casa va ser finalista del Premi FAD (1996).

Emplaçament: Cubelles, Espanya
Data: 1994
Col·laborador: Pepe Vivas
M²: 404 m²
Promotor: Jose Bachero
Constructora: Ruben Linares
Enginyeria: 0
Estructura: BOMA
Fotògraf: Lluis Sans
Octavio Mestre Arquitectos
Direcció

Passeig de Sant Joan 84, Pral. 1ª

08009. Barcelona, Espanya

Contacte

(+34) 934 577 338

(+34) 629 466 984

Copyright © 2024 Octavio Mestre Arquitectes Associats. Tots els drets reservats.