Magic Box

“The Box in the box”.

El propietari volia organitzar un concurs entre 3 despatxos d’arquitectura però, després d’escoltar les nostres explicacions de “cap a on va el món del treball “i el que proposàvem, va decidir desconvocar-lo i encarregar-nos-el directament a nosaltres el projecte, sota la premissa que, amb nosaltres, sortiria un projecte màgic. El solar de planta triangular i més de dos metres de desnivell convidava a fer aparent l’estructura. Al triangle se li han fet mossegades per a portar la llum a l’interior, mentre les planta es disposen en cascada al voltant de l’hall d’entrada a triple altura, i es recobreix les façanes amb una doble pell de GRC, a vegades sòlida, a vegades perforada, per a jugar sobre els efectes de la llum a l’interior, creant efectes aquosos, passada la gelosia. Mentre l’accés per als vianants es realitza per una cara, el rodat s’efectua per la façana oposada, per a aprofitar el desnivell i excavar menys. L’interiorisme el realitzarà l’estudi Elastiko, segons criteris d´Open Space marcats per la propietat.

Emplaçament: Sant Cugat, Espanya
Data: 2019 – En progrés
Co-Autor: A. Lluch
Col·laborador: C. Maurette
M²: 3.800 m²
Promotor: Màgic Box
Constructora: PENTA
Enginyeria: OTP
Estructura: J. Monte
Aparellador: X. Pie
Fotògraf: Jordi Miralles
Octavio Mestre Arquitectos
Direcció

Passeig de Sant Joan 84, Pral. 1ª

08009. Barcelona, Espanya

Contacte

(+34) 934 577 338

(+34) 629 466 984

Copyright © 2022 Octavio Mestre Arquitectes Associats. Tots els drets reservats.