Apartment in Vallvidrera

Apartment in Vallvidrera

Renovation of a Penthouse at Vallvidriera for a young single woman. Our initial proposal was to create a single space (access, kitchen, dining room and living room) that was divided from the rooms on both sides by sliding doors. This allowed everything to be understood as a single open space on the terrace, increasing spatial perception. Given the owner’s refusal to lose the intimacy that the rooms provide, some walls were lined with ancient brick and the doors were framed with corten steel to give the whole a loft touch.

Location: Barcelona, España
Date:  2022
Co-Author:
Bernardita Jofre
Collaborator: Pablo Mera
M²: 90m²
Client:: Private client
Constructor: UMA contruccions
Photograph: Jordi Miralles  
Octavio Mestre Arquitectos
address

Passeig de Sant Joan 84, Pral. 1ª

08009. Barcelona, Spain

Contact

(+34) 934 577 338

(+34) 629 466 984

Copyright © 2024 Octavio Mestre Associate Architects. All Rights Reserved.